Medarbetare

Anette Norling

ChefRekryteringskonsult/vd

Anette har med stort eget driv arbetat med komplex försäljning i hela sitt yrkesverksamma liv. Allt från dagligvaruhandeln, företagsförsäljning inom bilbranschen till marknadsföring av avancerade IT-tjänster finns med på meritlistan.

1998 valde Anette nytt spår och började sälja rekryterings- och uthyrningstjänster. Karriären kantades av goda försäljningsresultat för att avslutas som uppskattad rekryteringskonsult och kundorienterad affärsområdeschef. Därefter, med stor spänning och förväntan, tog Anette steget över till egen verksamhet genom att starta Vega HR AB år 2008.

Som rekryteringskonsult har Anette genomfört en lång rad lyckade rekryteringar för sina kunder. Med fokus på att lära känna kundens verksamhet, organisation, värderingar och behov hjälper Anette sina kunder med att rekrytera alla typer av befattningar, från chefer och ledare till specialister och medarbetare inom en mängd olika branscher.

Anette är företagets prestigelösa vd men lägger merparten av sin arbetstid ute hos sina kunder i rollen som rekryteringskonsult. Bland kandidater och kunder beskrivs Anette som kundorienterad, enkel och professionell. Hon är öppen och tillgänglig och läser snabbt av kundens behov. Anette vurmar också för att arbeta med mjuka värden i en rekryteringsprocess. Att till exempel hjälpa kunden vid introduktion av ny medarbetare samt att följa upp rekryteringen löpande, är ett signum för Anette och Vega HR.

Anette Norling
VD, chefrekryteringskonsult
E-post: anette.norling@vegahr.se
Mobil: 0706-28 66 60


John Norling

Kommunikation & marknadsföring

Vår partner och leverantör av vår marknadsföring, annons- och reklamproduktion är Vega Kommunikation AB som drivs av John Norling som är gift med Anette Norling.

John är kreativ projektledare och copywriter och har drivit reklambyrå sedan 1988. Han har en gedigen erfarenhet av alla typer av reklam- och kommunikationsuppdrag inom en mängd olika branscher. Johns uppdrag inom Vega HR AB är också att löpande sköta vår administration, fakturering, marknadsföring och medverkar till att våra rekryteringsuppdrag kommuniceras på bästa sätt. John arbetar även som mentor/coach.

Genom Vega Kommunikation AB kan vi erbjuda våra kunder projektledning, strategi och kreativ produktion av HR-kommunikation och marknadsföring, i alla typer av media. Från framtagande av Employer brandingstrategi till produktion av kompletta och integrerade rekryteringskampanjer och platsannonser. Kontakta John för referenser och mer information om Vega Kommunikation AB

John Norling
Projektledare, copywriter
E-post: john@vegakommunikation.se
Mobil: 0708-28 66 06


Thomas Johansson

Styrelseordförande, mentor och rådgivare

Thomas Johansson – tidigare HR- och regiondirektör på Bilia AB – arbetar idag som Vega HR AB:s mentor, rådgivare och styrelseordförande. Thomas erfarenhet som företagsledare inom motorbranschen, tillsammans med hans stora intresse för HR- och ledarskapsfrågor ger Vega HR AB en extra förstärkning vid rekryteringsuppdrag inom motorbranschen.

Thomas Johansson
Mentor, rådgivare och styrelsens ordförande
E-post: thomas@vegahr.se
Mobil: 0705-589 61 52


Bo Gudmundson

Chefsrekrytering, organisationskonsult, mentor

Bo har arbetat som proffessionell rekryterare och organisation/ verksamhetssutvecklare i flera år. Dessutom har han arbetat inom IHM Business School med affärsutveckling, utbildning, ledarskap och coachningsverksamhet för Volvo Cars samt andra ledande generalagenter och återförsäljare inom automotive. Utöver detta har han även en gedigen erfarenhet av ledande befattningar t ex inom handel, försäljning, marknadsföring och affärsutveckling såsom:

  • optik/läkemedel och apotek för CIBA Vision Nordic, Novartis, Abbott Medical Optics och Lensway.
  • el- och järnfackhandel (Braun)
  • dentalbranschen (Oral-B)
  • möbelbranschen (IKEA).

Bo är diplomerad marknadsekonom (DIHM), certifierad mentor IHM samt certifierad för att bedöma kandidater med DiSCº Inscape beteendeanalys.Utöver det har han även genomfört en rad utbildningar såsom Personligt Ledarskap, Strategisk Varumärke, Key Account Management samt Läkemedelsutbildning via LIF.
Bo är speciellt inriktad på executiva searchuppdrag samt rekrytering av ledare och medarbetare inom marknads- och försäljningsfunktioner samt inom tekniska specialistfunktioner i olika branscher.

Privat är Bo gift med Kristina, har 4 idrottsintresserade barn och bor i Kungsbacka.

Bo Gudmundson
Chefsrekryterare, organisationskonsult, mentor
E-post: bo.gudmundson@vegahr.se
Mobil: 0708-90 87 87


Kristina Gudmundson

Research och projektledare

Kristina har lång erfarenhet av marknadsföring och projektledning. Hon ser till att inget hamnar ”mellan stolarna”.

Kristina är kundorienterad och flexibel och tycker om att få saker och ting genomförda!

Kristina Gudmundson
Projektledare, marknadsförare, research
E-post: kristina.gudmundson@vegahr.se
Mobil: 073-719 66 09