Postat 09 april 2013

Den 24 april kl 15 får du veta allt om hur man gör en rekryteringsfilm!

Är du HR- eller Employer Branding-ansvarig eller arbetar med ert företags rekryteringsprocesser? Då är du välkommen till ett intressant och kul seminarie som handlar om hur er nästa rekryteringsfilm blir till. Seminariet sker på onsdagen den 24 april kl 15:00-16:30 i studion hos Houston Media på Östra Eriksbergsgatan 38. Anmäl dig och dina kollegor på info@vegahr.se

Program onsdag 24 april kl 15:00:

15:00
Anette Norling, Vega HR hälsar er välkomna till studion hos Houston Media AB.

15:10
Hur arbetsgivare kan attrahera nya medarbetare genom kostnadseffektiva och mycket snabbt producerade rekryteringsfilmer. Mats Blysing, vd Houston Media, och John Norling, vd Vega Kommunikation, presenterar hur enkelt det är att platsannonsera på det moderna sättet för att nå folk i farten och de svarar på alla möjliga & omöjliga frågor.

15:40     
Hur det går till att producera en rekryteringsfilm.
Mats Blysing guidar dig runt i studion och berättar hur snabbt det går att producera och distribuera en professionell rekryteringsfilm! Passa på att göra din egna introfilm och testa hur det känns att stå framför kameran!

Anmäl dig/er senast den 22 april till:

info@vegahr.se

Vilka vänder sig seminariet till?

Seminariet vänder sig till HR-och Employer Brandingansvarig eller till dig som normalt är involverad i företagets rekryteringprocesser. Vi bjuder på fika och jubileumsbubbel för att Vega HR fyller 5 år på självaste Vegadagen! Dessutom har vi ett mycket bra lanseringserbjudande från Tribe in Motion!  Vid anmälan uppge företag, namn, befattning och antal deltagare. Vi bekräftar ert deltagande via mail och skickar vägbeskrivning och kollektivtrafiksinformation.

  • LinkedIn
  • E-post