Postat 09 september 2015

H&M söker nu en tung projektledare som tar ansvar

Är du projektledaren som H&M söker? Eller känner du någon som du tror passar för tjänsten? Läs mer här och kontakt Anette Norling omgående via mail: anette.norling@vegahr.se eller via telefon 0706-286606.

Som övergripande projektledare inom Customer Finance ingår du i ett kompetent management-team som ansvarar för att utveckla och driva enkla och säkra betalmetoder på H&M:s online-marknader i världen. Tjänsten innebär främst ett övergripande projekt- och affärsansvar i planerings-, genomförande- och uppföljningsfasen vid lanseringar av H&M:s onlinetjänster på nya marknader.

Arbetet innebär att styra, leda och koordinera alla projekt och uppdrag, som Customer Finance har ansvar för. Till din hjälp har du kompetenta projektledare, payment experts, analytiker och IT-utvecklare som på ditt uppdrag driver sina delprojekt. Målsättningen med det övergripande projektansvaret är att tids- och resursoptimera samt kvalitetssäkra alla projektprocesser inom Customer Finance för att genom säkra och enkla betalmetoder utveckla bolagets online-försäljning och lönsamhet.

Vi söker en senior projektledare som gärna få ha erfarenhet av internationella online-lanseringar och dess betalmetoder.

  • LinkedIn
  • E-post