Postat 10 december 2012

Världslansering av Vega HR:s nya hemsida!

”Äntligen får vi lov att presentera vår nya hemsida. Vi hoppas att alla vänner, kunder, sökanden och övriga besökare runt om i världen tycker att den är tilltalande och lätt att navigera i. Saknar ni något eller hittar ni något som ni tycker vi skall ta bort eller förbättra är ni givetvis välkomna att maila oss! Vår hemsida skall vara ett levande dokument som vi ständigt uppdaterar och förbättrar. ”

Byggd på framtidssäkrad plattform som är enkel att administrera och uppdatera. Förutom ny design och nytt innehåll har vi bytt webbplattform till WordPress. Med nytt CMS-verktyg blir det lite enklare för oss att administrera våra uppdrag och vi får bättre uppkoppling mot professionella nätverk, jobbportaler och sociala medier, vilka blir allt viktigare kanaler för vår bransch. Dessutom får vi effektivare sökvägar till vår kandidatbank samt enklare uppdatering av nytt innehåll såsom nyheter, händelser, bilder, filmer m m. Med andra ord är vår nya hemsida inte bara för syns skull!

Enklare att ansöka och registrera sitt CV

Det blir enklare också för dig som är arbetssökande och vill ansöka om en tjänst eller registrera ditt CV. Nu slipper du att hålla reda på ditt login om du vill uppdatera ditt CV löpande. Istället går du direkt in och ansöker den tjänst du vill och där skickar du ditt personliga brev och uppdaterade CV. Detta gör du för varje tjänst du söker. Givetvis finns det möjlighet att registrera sitt CV även om man inte söker en aktuellt tjänst.

Nya möjligheter att exponera våra tjänster, uppdrag och nyheter

Med WordPress har vi också fått en möjlighet att fylla vår hemsida med intressanta nyheter, erbjudanden, filmer, intervjuer, referenser och annat spännande som händer hos oss, hos våra kunder, i vår bransch och i vår omvärld. Detta sätter höga krav på oss att också förändra vårt arbetssätt för att ta vara på möjligheterna som nu erbjuds.

Hjälp oss att hålla vår hemsida felfri, tydlig och nyttig!

Det är lätt att bli hemmablind. Därför uppmanar vi alla, som är intresserade av att följa vår utveckling och som vill oss väl, att göra vår hemsida tydligare och nyttigare. Alla idéer på funktion, design och innehåll är varmt välkomna.

Hälsningar
Dina vänner på Vega HR

  • LinkedIn
  • E-post