Postat 27 februari 2013

Lyssna till två ledare som skapar tillväxt!

Det här seminariet vänder sig till företagsledare, ägare och ledningsgrupper som står inför framtida utmaningar för att skapa ökad lönsamhet, tillväxt och ett attraktivt arbetsgivarvarumärke.

Klicka här för att ladda ner programmet.

Hur man i praktiken driver stora förändringar
och får alla med sig på resan

Gästalare: Orvar Hurtig
VP Service Delivery & Operations på Ericsson

Orvar är ansvarig för Ericsson’s globala leveransorganisation. Ericsson har under de senaste 10 åren gjort en oerhört intressant resa mot att också bli ett tjänsteföretag. Orvar har en lång och gedigen erfarenhet av att driva stora, globala och komplexa organisationer. Organisationer i ständig förändring, med strävan att alltid ligga i framkant, vare sig det handlar om enorma teknikskiften eller nya konkurrenter med betydligt lägre kostnadsbas. Orvar kommer att beskriva hur han arbetar för att få med sig individen i förändringsarbetet och i den stora globala organisationen.

En företagskultur som skapar engagemang,
lönsamhet och tillväxt i praktiken

Gästtalare: Johan De Verdier
fd vd Enfo Sweden, Managementkonsult

Enfo Sweden rankas idag som Sveriges tredje bästa arbetsplats i Great Place To Work-undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplatser”. Jätteklivet från sjunde till tredje plats innebar även att Enfo tog hem titeln ”Årets Raket 2012”. Johan De Verdier berättar om sina erfarenheter som vd på Enfo Sweden och resan mot att bli en av Sveriges mest attraktiva arbetgivare. Vilket ledarskap, mål, strategier och andra faktorer skapar tillväxt, lönsamhet och en attraktiv arbetsplats är frågor som Johan kommer att delge sin syn på.

Om hur arbetsgivare kan attrahera nya medarbetare
genom kostnadseffektiva rekryteringsfilmer

Talare:  Mats Blysing, vd Houston Media och John Norling, vd Vega Kommunikation

Mats och John berättar om fördelarna med att filmatisera den vanliga platsannonsen på ett kostnadseffektivt sätt. Resultatet blir en profilbyggande rekryteringsfilm som lyfter arbetgivarvarumärket och som kan spridas via Internets olika kanaler på ett mer effektivt sätt än en vanlig platsannons. Med detta mediet når du också kandidater som idag kanske inte letar efter jobb.

Anmäl dig/er senast den 15 mars till:

info@vegahr.se

Datum & Plats:

Fredag 22 mars kl 13:30 – 16:30
Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg
Seminariet är kostnadsfritt och antalet platser är begränsat. Vid anmälan uppge företag, namn, befattning och antal deltagare. Vi bekräftar ert deltagande via mail.

Klicka här för att ladda ner programmet.

  • LinkedIn
  • E-post