Postat 23 augusti 2013

Nu söker vi en Nordisk ekonomichef till Essentra Components

Essentra Component Distribution ingår i Essentra PLC-koncernen som är en global tillverkare och marknadsledande distributör av verkstads-, maskin-, och industrikomponenter och tillbehör i olika material såsom plast, vinyl och metall. Essentra PLC verkar inom fyra affärsområden:
• Component & Protection Solutions
• Porous Technologies
• Packaging & Securing Solutions
• Filter Products
Produktsortimentet är omfattande och kunderna finns över hela världen, främst inom tillverknings- och verkstadsindustrin. Koncernens internationella företagsamhet sträcker sig till 29 länder och omfattar 42 st större tillverkningsanläggningar, 64 st försäljnings- och leverantörskontor och 5 st FoU-anläggningar. Varje dag produceras och distribueras miljontals små men viktiga komponenter till företagets kunder. Produkter som ingen känner igen eller ens märker av. Men som finns överallt runt omkring oss.

Om Essentra Component Distribution:

Idag är dotterbolaget Essentra Components Distribution etablerade i 23 länder och kan snabbt leverera produkter och tillhörande tjänster till en bred industriell bas av kunder och för en rad olika områden och tillämpningar såsom hydraulik, pneumatik, elektronik och konstruktion. Essentra Components Distribution är i en expansionsfas och har bland annat förvärvat det svenska bolaget Ulinco Components, ett väletablerat företag inom komponentindustrin i Norden. Koncernen avser nu att växa på fler marknader i närområdet och din roll som finanschef i detta arbete är därför mycket viktig. Mer information finns på www.essentra.com

Nu söker vi nu en ambitiös ekonomichef med ekonomiansvar för den nordiska marknaden (idag Sverige och Finland). Tjänsten är fast och på heltid med placering i Göteborg. Tjänsten kan sökas med omgående tillträde.

Är det du eller känner du någon som du tror passar och skulle vara intresserad?
Maila dem länken:
https://www.vegahr.se/jobb/nordic-finance-manager

  • LinkedIn
  • E-post