Emtunga Solutions
Postat 06 oktober 2022

Nu söker vi flera Delprojektledare med olika kompetenser till Emtunga Solutions i Sverige!

Delprojektledare Struktur till Emtunga Solutions AB i Göteborg/Vara

För vår uppdragsgivare Emtunga Solutions AB, en världsledande leverantör av avancerade stålmoduler till Offshore samt Life Science-industrin, söker vi en Delprojektledare som ska ta ett helhetsansvar för disciplinen Struktur inom företagets olika projekt. Tjänsten utgår från företagets kontor i Göteborg, alternativt Vara och är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetsuppgifterna kan medföra en del resande till olika kunder och leverantörer, både nationellt och internationellt. Tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Delprojektledare Rör/Piping till Emtunga Solutions AB i Göteborg/Vara

För vår uppdragsgivare Emtunga Solutions AB, en världsledande leverantör av avancerade stålmoduler till Offshore samt Life Science-industrin, söker vi en Delprojektledare som ska ta ett helhetsansvar för disciplinen Rör/Piping inom företagets olika projekt. Tjänsten utgår från företagets kontor i Göteborg, alternativt Vara och är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetsuppgifterna kan medföra en del resande till olika kunder och leverantörer, både nationellt och internationellt. Tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Delprojektledare El & Instrument till Emtunga Solutions AB i Göteborg/Vara

För vår uppdragsgivare Emtunga Solutions AB, en världsledande leverantör av avancerade stålmoduler till Offshore samt Life Science-industrin, söker vi en Delprojektledare som ska ta ett helhetsansvar för disciplinen El & Instrument inom företagets olika projekt. Tjänsten utgår från företagets kontor i Göteborg, alternativt Vara och är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetsuppgifterna kan medföra en del resande till olika kunder och leverantörer, både nationellt och internationellt. Tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Delprojektledare Telecom & Instrument till Emtunga Solutions AB i Göteborg/Vara

För vår uppdragsgivare Emtunga Solutions AB, en världsledande leverantör av avancerade stålmoduler till Offshore samt Life Science-industrin, söker vi en Delprojektledare som ska ta ett helhetsansvar för disciplinen Telecom & Instrument inom företagets olika projekt. Tjänsten utgår från företagets kontor i Göteborg, alternativt Vara och är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetsuppgifterna kan medföra en del resande till olika kunder och leverantörer, både nationellt och internationellt. Tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Läs mer om tjänsten och ansök här

  • LinkedIn
  • E-post