Medarbetare

Anette Norling

Senior Rekryteringskonsult / CEO

Anette har med stort eget driv arbetat med komplex försäljning i hela sitt yrkesverksamma liv. Allt från dagligvaruhandeln, företagsförsäljning inom bilbranschen till marknadsföring av avancerade IT-tjänster finns med på meritlistan.

1998 valde Anette nytt spår och började sälja rekryterings- och uthyrningstjänster. Karriären kantades av goda försäljningsresultat för att avslutas som uppskattad rekryteringskonsult och kundorienterad affärsområdeschef. Därefter, med stor spänning och förväntan, tog Anette steget över till egen verksamhet genom att starta Vega HR AB år 2008.

Som rekryteringskonsult har Anette genomfört en lång rad lyckade rekryteringar för sina kunder. Med fokus på att lära känna kundens verksamhet, organisation, värderingar och behov hjälper Anette sina kunder med att rekrytera alla typer av befattningar, från chefer och ledare till specialister och medarbetare inom en mängd olika branscher.

Anette är företagets prestigelösa vd men lägger merparten av sin arbetstid ute hos sina kunder i rollen som rekryteringskonsult. Bland kandidater och kunder beskrivs Anette som kundorienterad, enkel och professionell. Hon är öppen och tillgänglig och läser snabbt av kundens behov. Anette vurmar också för att arbeta med mjuka värden i en rekryteringsprocess. Att till exempel hjälpa kunden vid introduktion av ny medarbetare samt att följa upp rekryteringen löpande, är ett signum för Anette och Vega HR.

Anette NorlingAnette Norling
CEO, Senior Rekryteringskonsult
E-post: anette.norling@vegahr.se
Mobil: 0706-28 66 60

John Norling

COO, Search, Urval, Kommunikation, Ekonomi, konsultansvarig

John är kreativ projektledare och copywriter och har drivit reklambyrå sedan 1988. Han har en gedigen erfarenhet av alla typer av kommunikationsuppdrag inom en rad olika branscher. Johns främsta uppdrag inom Vega HR AB är att stötta rekryteringsprocessen med sin erfarenhet av produktion och publicering av platsannonser samt genomföra search och urval.

John är också företagets Back-Office och sköter vår administration, ekonomi, fakturering, webb och marknadsföring. John arbetar även som mentor / coach / rekryteringskonsult och medverkar i hela rekryteringsprocessen i uppdrag som ligger inom hans erfarenhets- och kompetensområden.

Genom John kan vi även erbjuda våra kunder projektledning och strategi för EB/HR-kommunikation och marknadsföring, i alla typer av media. Kontakta John för referenser och mer information.

John NorlingJohn Norling
COO, Projektledare
E-post: john@vegahr.se
Mobil: 0708-28 66 06

Agnes Nordin

ASSISTENT Rekrytering & HR

Agnes arbetar idag som assistent på Vega HR. Hon stöttar verksamheten med en rad olika arbetsuppgifter såsom search, urval, bokningar, referenstagningar, intervjuer mm.  Agnes kommer ursprungligen från den kulturella världen och arbetar även som danslärare  och producent / delägare för danskompaniet Catapult.

Agnes är en glad, nyfiken pedagog med entreprenöriell ådra och vill lära sig allt inom Vega HR:s verksamhetsområden.

Agnes NordinAgnes Nordin
Assistent, Rekrytering & HR
E-post: agnes.nordin@vegahr.se
Mobil: 0703-28 66 02

Thomas Johansson

Rådgivare

Thomas Johansson – tidigare HR- och regiondirektör på Bilia AB – arbetar idag som Vega HR AB:s rådgivare. Thomas erfarenhet som företagsledare inom motorbranschen, tillsammans med hans stora intresse för HR- och ledarskapsfrågor tillför Vega HR AB en extra förstärkning vid rekryteringsuppdrag av ledare.

Thomas JohanssonThomas Johansson
Rådgivare
E-post: thomas@vegahr.se
Mobil: 0705-89 61 52