Medarbetare

Anette Norling

ChefRekryteringskonsult / vd

Anette har med stort eget driv arbetat med komplex försäljning i hela sitt yrkesverksamma liv. Allt från dagligvaruhandeln, företagsförsäljning inom bilbranschen till marknadsföring av avancerade IT-tjänster finns med på meritlistan.

1998 valde Anette nytt spår och började sälja rekryterings- och uthyrningstjänster. Karriären kantades av goda försäljningsresultat för att avslutas som uppskattad rekryteringskonsult och kundorienterad affärsområdeschef. Därefter, med stor spänning och förväntan, tog Anette steget över till egen verksamhet genom att starta Vega HR AB år 2008.

Som rekryteringskonsult har Anette genomfört en lång rad lyckade rekryteringar för sina kunder. Med fokus på att lära känna kundens verksamhet, organisation, värderingar och behov hjälper Anette sina kunder med att rekrytera alla typer av befattningar, från chefer och ledare till specialister och medarbetare inom en mängd olika branscher.

Anette är företagets prestigelösa vd men lägger merparten av sin arbetstid ute hos sina kunder i rollen som rekryteringskonsult. Bland kandidater och kunder beskrivs Anette som kundorienterad, enkel och professionell. Hon är öppen och tillgänglig och läser snabbt av kundens behov. Anette vurmar också för att arbeta med mjuka värden i en rekryteringsprocess. Att till exempel hjälpa kunden vid introduktion av ny medarbetare samt att följa upp rekryteringen löpande, är ett signum för Anette och Vega HR.

Anette NorlingAnette Norling
VD, chefrekryteringskonsult
E-post: anette.norling@vegahr.se
Mobil: 0706-28 66 60

Ann-Charlotte Bjurbäck

Rekryteringskonsult

Ann-Charlotte är utbildad personalvetare med inriktning arbetsvetenskap och arbetsrätt. Hennes yrkesliv har präglats av kundkontakter och hon drivs av viljan av att behålla goda samarbeten med såväl företag, kandidater och samarbetspartners. Ann-Charlotte har en gedigen erfarenhet av rekrytering men också av att ge rådgivning till små och medelstora företag kring personal och organisationsfrågor. Hon har stor kunskap kring arbetsmarknaden i Göteborg samt yrkeskategorier inom alla branscher.

Som person är Ann-Charlotte positiv, strukturerad och lösnings fokuserad. För mer information kika gärna in på hennes LinkedIn-profil.

Ann-Charlotte BjurbäckAnn-Charlotte Bjurbäck
Rekryteringskonsult
E-post: anncharlotte.bjurback@vegahr.se
Mobil: 0737-77 18 69

John Norling

Kommunikation & marknadsföring

Vår partner och leverantör av vår marknadsföring, annons- och reklamproduktion är Vega Kommunikation AB som drivs av John Norling som är gift med Anette Norling.

John är kreativ projektledare och copywriter och har drivit reklambyrå sedan 1988. Han har en gedigen erfarenhet av alla typer av reklam- och kommunikationsuppdrag inom en mängd olika branscher. Johns uppdrag inom Vega HR AB är också att löpande sköta vår administration, fakturering, marknadsföring och medverkar till att våra rekryteringsuppdrag kommuniceras på bästa sätt. John arbetar även som mentor/coach.

Genom Vega Kommunikation AB kan vi erbjuda våra kunder projektledning, strategi och kreativ produktion av HR-kommunikation och marknadsföring, i alla typer av media. Från framtagande av Employer brandingstrategi till produktion av kompletta och integrerade rekryteringskampanjer och platsannonser. Kontakta John för referenser och mer information om Vega Kommunikation AB

John NorlingJohn Norling
Projektledare, copywriter
E-post: john@vegakommunikation.se
Mobil: 0708-28 66 06

Thomas Johansson

Styrelseordförande, mentor och rådgivare

Thomas Johansson – tidigare HR- och regiondirektör på Bilia AB – arbetar idag som Vega HR AB:s mentor, rådgivare och styrelseordförande. Thomas erfarenhet som företagsledare inom motorbranschen, tillsammans med hans stora intresse för HR- och ledarskapsfrågor ger Vega HR AB en extra förstärkning vid rekryteringsuppdrag inom motorbranschen.

Thomas JohanssonThomas Johansson
Mentor, rådgivare och styrelsens ordförande
E-post: thomas@vegahr.se
Mobil: 0705-589 61 52