Medarbetare

Anette Norling

Senior Rekryteringskonsult / CEO

Anette har med stort eget driv arbetat med komplex försäljning i hela sitt yrkesverksamma liv. Allt från dagligvaruhandeln, företagsförsäljning inom bilbranschen till marknadsföring av avancerade IT-tjänster finns med på meritlistan.

1998 valde Anette nytt spår och började sälja rekryterings- och uthyrningstjänster. Karriären kantades av goda försäljningsresultat för att avslutas som uppskattad rekryteringskonsult och kundorienterad affärsområdeschef. Därefter, med stor spänning och förväntan, tog Anette steget över till egen verksamhet genom att starta Vega HR AB år 2008.

Som rekryteringskonsult har Anette genomfört en lång rad lyckade rekryteringar för sina kunder. Med fokus på att lära känna kundens verksamhet, organisation, värderingar och behov hjälper Anette sina kunder med att rekrytera alla typer av befattningar, från chefer och ledare till specialister och medarbetare inom en mängd olika branscher.

Anette är företagets prestigelösa vd men lägger merparten av sin arbetstid ute hos sina kunder i rollen som rekryteringskonsult. Bland kandidater och kunder beskrivs Anette som kundorienterad, enkel och professionell. Hon är öppen och tillgänglig och läser snabbt av kundens behov. Anette vurmar också för att arbeta med mjuka värden i en rekryteringsprocess. Att till exempel hjälpa kunden vid introduktion av ny medarbetare samt att följa upp rekryteringen löpande, är ett signum för Anette och Vega HR.

Anette NorlingAnette Norling
CEO, Senior Rekryteringskonsult
E-post: anette.norling@vegahr.se
Mobil: 0706-28 66 60

Hanna Carlsson

Rekryteringskonsult

Hanna har sin bakgrund inom energibranschen i bolag som Swedegas, Nordion Energi och Granitor Rodoverken, där hon bland annat haft roller som paralegal och projektledare. De senaste åren har hon inriktat sig mot HR och jobbat med allt från förändringsprojekt, personalhandböcker, policys, strategier, onboarding, lönekartläggning och chefsstöd. I grunden är Hanna utbildad affärsjurist.

Hanna arbetar som rekryteringskonsult hos oss på Vega HR. Hanna drivs av att lära känna kundens verksamhet och företagskultur för att matcha rätt kandidater till våra kära kunder.

Hanna CarlssonHanna Carlsson
Rekryteringskonsult
E-post: hanna.carlsson@vegahr.se
Mobil: 0703-28 66 02

John Norling

COO, Search, Kommunikation & marknadsföring

John är kreativ projektledare och copywriter och har drivit reklambyrå sedan 1988. Han har en gedigen erfarenhet av alla typer av kommunikationsuppdrag inom en mängd olika branscher. Johns uppdrag inom Vega HR AB är att producera och publicera alla platsannonser samt genomföra search.  John är också företagets Back-Office och sköter vår administration, ekonomi, fakturering och marknadsföring. John arbetar även som mentor/coach och medverkar i urvalsprocessen.

Genom John kan vi även erbjuda våra kunder projektledning, strategi och kreativ produktion av HR-kommunikation och marknadsföring, i alla typer av media. Från framtagande av Employer brandingstrategi till produktion av kompletta och integrerade rekryteringskampanjer och platsannonser. Kontakta John för referenser och mer information.

John NorlingJohn Norling
COO, Projektledare, copywriter
E-post: john@vegahr.se
Mobil: 0708-28 66 06

Thomas Johansson

Styrelseordförande, mentor och rådgivare

Thomas Johansson – tidigare HR- och regiondirektör på Bilia AB – arbetar idag som Vega HR AB:s mentor, rådgivare och styrelseordförande. Thomas erfarenhet som företagsledare inom motorbranschen, tillsammans med hans stora intresse för HR- och ledarskapsfrågor ger Vega HR AB en extra förstärkning vid rekryteringsuppdrag av ledare.

Thomas JohanssonThomas Johansson
Mentor, rådgivare och styrelsens ordförande
E-post: thomas@vegahr.se
Mobil: 0705-589 61 52